Antal personer: 4
Ingredienser:
- 2 stk Løg
- 8 stk Pølser
- 300 g Kartofler
- 250 g Champignon
- 1 stk Rød peberfrugt
- 20 g Smør
- 1 tsk Paprika
- 2 dl Mælk
- 1 dl Piskefløde (eller 1 dl mælk)
- 140 g Tomatpuré
- salt og peber
- 1 bdt Purløg
Sådan gør du:
- Hak løgene og skær pølser og de kogte kartofler i skiver og champignon i kvarte.
- Peberfrugten skæres i tern.
- Smelt smørret i en tykbundet gryde.
- Svits løgene klare.
- Tilsæt pølser, champignon, peberfrugt og paprika og svits i 2 min.
- Tilsæt kartofler, tomatpuré og mælk og rør forsigtigt rundt.
- Kog retten i ca. 5 min.,
- tilsæt evt. fløde og kog yderligere i 5 min.
- Smag til med salt og peber og klip purløg over.
- Server pølseretten med lidt grøn salat eller et godt, groft brød.