Svensk pølseret

Antal personer: 4

Ingredienser:

  • 2 stk Løg
  • 8 stk Pølser
  • 300 g Kartofler
  • 250 g Champignon
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 20 g Smør
  • 1 tsk Paprika
  • 2 dl Mælk
  • 1 dl Piskefløde (eller 1 dl mælk)
  • 140 g Tomatpuré
  • salt og peber
  • 1 bdt Purløg

Sådan gør du:

  • Hak løgene og skær pølser og de kogte kartofler i skiver og champignon i kvarte.
  • Peberfrugten skæres i tern.
  • Smelt smørret i en tykbundet gryde.
  • Svits løgene klare.
  • Tilsæt pølser, champignon, peberfrugt og paprika og svits i 2 min.
  • Tilsæt kartofler, tomatpuré og mælk og rør forsigtigt rundt.
  • Kog retten i ca. 5 min.,
  • tilsæt evt. fløde og kog yderligere i 5 min.
  • Smag til med salt og peber og klip purløg over.
  • Server pølseretten med lidt grøn salat eller et godt, groft brød.

Leave a Reply

Your email address will not be published.