Albanien vs Danmark

10.09.2009

Med en sejr i denne kamp kunne Dk have bragt sig en hårsbredde fra VM slutrunden i 2010, men desværre skulle det ikke gå således. Faktisk mener jeg godt man kan sige at vi var heldige med at få point med hjem!

Efter at have overværet de 90min kan jeg ikke undgå at sidde tilbage med følelsen af at de “gamle” og rutinerede virker udbrændte og ligeglade.

Jon var helt ved siden af sig selv og brændte rent faktisk en inderside chance, en chance der blev skabt af den eneste gode aktion Rommedahl havde i hele kampen. Martin Jørgensen virker tam og ligeglad og havde ikke verdens bedste dag på kontoret. AMC virkede ved siden af selv og skabte faktisk mange farlige situationer i kraft af dårlig evne til at cleare bolden.

Jeg forstår ikke at Kristian Bak ikke kunne komme i betragtning til en plads i det centrale forsvar fremfor AMC. Thygesen (FCM) må da kunne bidrage med arbejdsraseri, pasningsspil og ikke mindst offensive kædebrud i højere grad en Martin Jørgensen mønstrede i kampen. Hvad med at bytte Vingaard ind i stedet for Rommedahl – synes umiddelbart det vil virke som en fornuftig plan.

Jeg mener landsholdet i længere tid har manglet gnisten i øjnene og viljen til at arbejde en hvis legemsdel ud af bukserne. Forhåbentligt har Morten O en plan til de to kommende kampe mod Sverige og Ungarn og ikke mindst kan man håbe at den røde tråd er med til at skabe bedre fodboldspillere end vi har tilrådighed lige pt.. Vi mangler i hvert fald typer på midtbanen, der kan og gør det uventet.

This entry was posted in Fodbold and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.