Hvilket antivirus program skal man vælge?

Uhyggelig mange gange er jeg blevet spurgt om hvilket antivirus program jeg vil anbefale man bruger og hvilket et jeg selv bruger?

Hvis jeg starter baglæns kan jeg sige at jeg ikke har et AV installeret på mine maskiner og faktisk ikke har haft et de sidste mange år! Men nu bruger jeg også Mac OS og føler mig derfor en anelse mere sikker end den dødelige Windows-bruger ;).

I lang tid har jeg anbefalet at man (som Windows-person) benytter AVG’s gratis AV-program. Det er både simpelt, nemt og ganske effektivt – altså alle kriterier for at den gennemsnitlige fru Hansen kan bruge det.

Dog er har jeg skiftet boldbane den sidste tid og har forelsket mig i Microsoft Security Essentials – det er også simpelt, nemt, effektivt og ikke mindst utrolig integreret i Windows.

Så anbefalingen herfra er at benytte Microsoft Security Essentials på sin(e) maskine(r). Husk endvidere at der findes ikke nogen undskyldning for at lade være!

This entry was posted in Caspers Kække Korner and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.