CMS

Jeg har igennem det meste af min tid hos INET-DESIGN haft min hjemmeside kørende i deres CMS, hvilket har fungeret ganske fortrinligt!

Men da jeg har fået nyt arbejde, har jeg haft et naturligt behov for at flytte min hjemmeside til en anden udbyder og dermed også til et nyt CMS. Efter at have udskudt processen i rigtig lang tid, fik jeg lidt inspiration fra min gode ven Kasper om at jeg skulle kaste mig ud i WordPress.

Det startede jeg så på dags dato omkring kl. 20.30 og er i skrivende stund nu færdig med at flytte det minimale indhold jeg trods alt havde på den gamle hjemmeside. Jeg har af ren dovenskab valgt at benytte et standard layout, men synes personligt at det ser meget fornuftigt og stilrent ud.

Anyways, dette indlæg er nok mere bare for at sige, at WordPress er uhyggelig nem at gå til og jeg vil derfor gerne anbefale alle, at prøve kræfter med dette CMS. Og står du og mangler et sted at få det hostet, så har unoeuro billig hosting og 1-kliks installation, det bliver ikke meget nemmere.

JUST DO IT!

This entry was posted in Caspers Kække Korner and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.